Välitämme enemmän

avainlippu coronaria kadetCoronaria on ollut rakentamassa parempaa terveydenhuoltoa jo vuodesta 1988, kun nuoret oululaiset lääkärit perustivat Coronaria Oy:n ja alkoivat tekemään työhön liittyviä oppaita lääkäreille. Näiden kolmen lääkärin yhteinen tarina alkoi vuonna 1984 lääketieteen opiskeluista Oulun yliopistossa ja jatkuu edelleen omistajina ja toimivana johtona. Joukkoomme on vuosien saatossa yhdistynyt muita yrityksiä ja lisäksi olemme perustaneet aivan uusia yrityksiä sekä ostaneet liiketoimintaa. Coronariasta on 25 vuodessa kasvanut terveys- ja hyvinvointialan palveluita tarjoava monialayritys. Tällä hetkellä liiketoimintamme muodostaa neljä eri terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää liiketoiminta-aluetta: Terveys-, hoiva-, kuntoutus- ja varhaiskasvatuspalvelut.

Palvelulupauksemme, IHME, syntyy asiakastyytyväisyydestä, saavutettavuudesta, vaikuttavuudesta, kustannustehokkuudesta ja henkilöstötyytyväisyydestä. Näiden perusarvojemme toteutumista seuraamme ja mittaamme säännöllisesti.

Terveyspalvelumme

Coronarian terveyspalvelut kattavat sekä perus- että erikoissairaanhoidon palveluita erilaisille asiakasryhmille ympäri Suomen. Toimimme niin julkisella puolella kuntien kumppanina kuin yksityisten terveyspalveluiden tarjoajana. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös suun terveydenhuollon ja työterveyshuollon palvelut.

Coronarialla on mm. omia terveysasemia, lääkärivuokrausta niin viikonloppu- pyhä, kuin arkipäivystyksiin sekä muihin lyhempiin ja pidempiaikaisiin lääkärivajeisiin terveyskeskuksissa. Coronaria kotisairaala on hyvä vaihtoehto asiakkaille, joiden hoitoa ei ole välttämätön toteuttaa sairaalan tiloissa. Kotisairaalan palvelut sopivat lyhytaikaista ja määräaikaista sairaalahoitoa tarvitseville asiakkaille. Erikoissairaanhoidon palveluihimme kuuluu erikoissairaanhoidon ulkoistukset kuntien kumppaneina, kuten esimerkiksi Kuusamossa. Lisäksi toimimme mm. radiologian ja silmien terveydenhuollon erikoisaloilla.

Silmäklinikka

avainlippu silmasairaala2Kokeneet erikoislääkärimme tuottavat silmälääkäripalveluja ympäri Suomen. Erityisosaamistamme ovat glaukooman ja silmänpohjan ikärappeuman tutkimukset ja hoito sekä silmäsairauksien operatiivinen hoito. Lippulaivana toimii Tilkan Silmäsairaala Helsingissä, jossa hoidamme yli 3000 potilasta kuukausittain. Tilkassa aloitettiin myös kaihileikkaukset tammikuussa 2015. Uusin Coronaria Silmäklinikan aluevaltaus on Rovaniemellä, jossa turvaamme silmäpotilaiden hoitoon pääsyä Lapin keskussairaalassa ja vastaamme silmälääkäripalveluista kesäkuuhun 2016 asti.

Radiologipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntemusta täydellisestä kuvantamistoiminnan ulkoistamisesta perinteiseen tilaajan tiloissa tapahtuvaan konsultointiin sekä teleradiologiseen diagnostiikkaan. Toimintakapasiteettimme kattaa kaikki radiologian tutkimusmodaliteetit mukaan lukien toimenpideradiologian.

avainlippu dent3Suun terveydenhuollon palvelut

Coronarian ystävälliset ja ammattitaitoiset hammaslääkärit, hammashoitajat ja suuhygienistit palvelevat asiakkaita eri puolella Suomea kuntien terveyskeskuksissa ja yksityisillä hammaslääkärivastaanotoilla. Suun terveydenhuoltoon kuuluu niin jonojen purkaminen kuntien kumppanina, hammashoidon päivystykset, kokonaisulkoistukset, hammaslääkärivuokraus ja uusimpana Dent Hammasklinikka, jossa tarjoamme kaiken kattavaa suun ja hampaiden hoitoa Oulun alueella, Rovaniemellä, Tampereella ja Helsingissä.

Hoivapalvelut

avainlippu kotihoito

Hoivapalveluidemme liiketoiminta aloitettiin vuonna 2008. Nyt Coronaria on ikäihmisten, erityistä tukea tarvitsevien ja mielenterveysasiakkaiden koti- ja asumispalveluiden edelläkävijä Suomessa. Tarjoamme korkealaatuisia hoivapalveluita, kuten kotipalvelua, kotisairaanhoitoa ja palveluasumista eri muodoissa. Hoivakoteja on tällä hetkellä 21 kpl ympäri Suomen.

Kuntoutuspalvelut

Coronaria Kuntoutus tarjoaa puhe- ja toimintaterapiapalveluja kaiken ikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Varhaiskasvatuspalvelut

Tarjoamme laadukasta ja virikkeellistä varhaiskasvatusta, viihtyisän päivähoitopaikan ja esiopetusta touhukkaille lapsille Touhula Liikuntapäiväkodeissa ja Aarresaari päiväkodeissa ympäri Suomen.

Coronarian IHME syntyy arjen yhteistyöstä, kun kaikki palvelumme toteutuvat kiitettävästi.