F-Secure on vuonna 1988 perustettu suomalainen tietoturvayritys ja ollut vuodesta 1999 listattuna NASDAQ OMX Helsinki Ltd:ssä. Yhtiöllä on 25 toimistoa maailmanlaajuisesti ja työntekijöitä on yli 900. F-Secure palvelee miljoonia kuluttaja- ja yritysasiakkaita maailmanlaajuisesti. Virustorjuntatuotteemme ovat vain osa innovatiivisuuttamme. Suojaamme laitteita, yksityisyyttä, digitaalista sisältöä, tarjoamme pilviteknologiaan pohjautuvia palveluita ja mahdollistamme turvallisen digitaalisen ympäristön. Yksityisyys on meille keskeinen arvo, joka toimii perustana maailman parhaalle tietoturvalle.

Tänä päivänä sadat miljoonat ihmiset käyttävät useita PC- ja mobiililaitteita, tekevät ostoksia verkkokaupoissa ja jakavat tietoa ystäviensä kanssa sosiaalisissa verkostoissa. Kun erilaiset palvelut ja laitteet kytkeytyvät toisiinsa, on helppoa altistua erilaisille tietoturvauhkille ja menettää yksityisyytensä hallinta. Me annamme kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme mahdollisuuden hallita tietoturvariskejään. Tästä syystä F-Secure on jo yli 27 vuoden ajan ollut turvallisuutta ja yksityisyydensuojaa arvostavien ihmisten ja yritysten valinta.

F-Securella on yli 200 operaattorikumppanin kautta kymmeniä miljoonia asiakkaita yli 40:ssä maassa. Palvelemme lisäksi kuluttaja-asiakkaita verkkokaupan ja sovelluskauppojen kautta sekä yritysasiakkaitamme globaalin jälleenmyyjäverkostomme kautta. Palvelumme antavat ihmisille vapauden nauttia digitaalisesta elämästä täydellä teholla – surffata, jakaa ja hallita sisältöä, käyttää sosiaalista mediaa tai muita verkostojaan. Valjastamme teknologian turvaamaan asiakkaitamme ja varmistamaan heidän yksityisyytensä.

Hyödynnämme pilvipohjaisia ratkaisuja jatkuvasti enemmän jo olemassa olevien PC- ja mobiilimarkkinoille suunnattujen tuotteidemme tuottamisessa. Lisäksi tuomme markkinoille kokonaan uusia pilvipohjaisia tuotteita. Pilviteknologian ansiosta on mahdollista ratkaista tietoturvahaasteet skaalautuvalla tavalla, kun yhä erilaisemmat laitteet kytkeytyvät verkkoon.

Keskittymme kuluttaja- ja yritysasiakasmyynnissä nykyisten kanaviemme hyödyntämiseen entistä tehokkaammin. Yhteistyössä operaattorikumppaniemme kanssa myymme kuluttajille pilvipohjaisia ja perinteisiä tietoturva- sekä muita ratkaisuja. Näemme merkittävän kasvumahdollisuuden lähivuosina kyberturvallisuudessa ja pilvipohjaisessa tietoturvassa.

f-secure.com | twitter.com/fsecure | facebook.com/f-secure