Kortti on ihana asia!

Karto_Vallila_lahjapaperit_al50

Kortti elää ja voi hyvin nykypäivän Suomessa, sen asema juhlavissa hetkissä ja läheisten muistamisessa merkki- ja juhlapäivinä on edelleen vahva. Suomalaiset lähettävät vuodessa keskimäärin 14 korttia henkilöä kohden. Luku ei ole Euroopan suurimpia mutta se on merkittävästi korkeampi kuin vaikkapa välimeren alueen noin 0,5 korttia/henkilö/vuosi.

Korttituotteiden ohella perinteiset adressit, lahjakassit sekä lahjapaperit, -nauhat ja ruusukkeet, samoin kuin tarrat, ovat jo pitkään olleet mukana tuotevalikoimassamme. Kasvava sisutus- ja kattaustuotteiden alue on tullut voimakkaasti mukaan viimeisten 10 vuoden aikana.

Karton vahvuustekijät – oma tuotesuunnittelu ja oma tuotanto – mahdollistavat sen, että pystymme tuomaan markkinoille suomalaiseen kulttuuriin ja suomalaisen kuluttajan makuun suunniteltuja tuotteita, joissa näkyy oma kädenjälkemme ja jotka yhdistyvät selkeäksi kokonaisuudeksi eri tuoteryhmien välillä.

Olemme sitoutuneet jatkuvaan laadun parantamiseen ja kestävään kehitykseen toiminnassamme. Osoituksena tästä meille on myönnetty sekä laatusertifikaatti ISO 9001 että ympäristösertifikaatti ISO 14001. Voimme käyttää Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnusta korteissa, adresseissa, kalentereissa ja lahjapapereissa. Myös omistuspohjamme on 100 % suomalainen.

Karto_Vallila_1os_al50

Karto_4_al50Karto-konserni

Karto – konserniin kuuluvat tytäryhtiöt Karto – Eesti Oy ja Suomen Pokkaritukku Oy. Osakkuusyhtiö Puse Plus toimii Latviassa ja Liettuassa. Karto Oy:n osakekannan omistaa kokonaan Minela Säätiö, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea niitä toimenpiteitä, joilla pyritään kehittämään nuorisoa taloudellisesti, sivistyksellisesti ja sosiaalisesti maaseudulla ja asutuskeskuksissa. Minela Säätiö omistaa kokonaan myös Putinki Oy:n osakekannan, joka on näin Karton sisaryhtiö.

Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 19 miljoonaa euroa ja ne työllistävät noin 135 henkilöä.

Karto_1_al50