Sujuvaa digiarkea kotona ja toimistossa

valitse-sujuva-digiarki_AL50Digitalkkari kutsutaan tyypillisesti apuun, kun tietokone temppuilee, taulutelevisio pitää asentaa seinälle tai kotiteatterin asennus ja käyttöopastus halutaan ostaa ammattilaiselta. Digitalkkarit tekevät kotikäyntejä kaikilla suurimmilla paikkakunnilla ja etätyönä palvelut onnistuvat minne vain. Kaikki kotona tehtävät palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kotitalouksien lisäksi digitalkkareiden palveluita suosivat pk-yritykset.

Digitalkkari asentaa älykodin laitteet käyttökuntoon

Digilaitteiden ja sähköisen tiedon määrä kodeissa on moninkertaistunut viimeisten vuosien aikana. Suuri osa käyttäjistä hyödyntää vain murto-osaa älylaitteiden ominaisuuksista. Digitalkkari kytkee älytelevision internettiin, digiboxin televisioon ja yhdistää tarvittaessa vaikka tietokoneen videotykkiin. Hän opastaa myös asukkaat käyttämään laitteita niiden kaikkia ominaisuuksia hyödyntäen.

Sähköisen tiedon kaaos

Sähköisiä tiedostoja syntyy kotona ja yrityksessä nopeammin kuin niitä ennätetään järjestelemään järkevästi. Osa valokuvista on ulkoisilla kovalevyillä, osa tietokoneella ja saattaa joukosta löytyä myös DVD:lle tallennettua materiaalia. Huonosti organisoidut muistot eivät ole ainoastaan hankalia käyttää vaan niillä on myös riski kadota. Esimerkiksi DVD- formaatin kuvat vanhenevat muutamassa vuodessa ja kovalevyt tulevat jossain vaiheessa tiensä päähän. Käyttäjä saa kaikki tehot irti tietokoneesta siirtämällä konetta hidastavat tiedostot pilvipalveluun. Digitalkkari auttaa kodin ja toimiston sähköisen tiedon järjestelyssä sekä varmuuskopioinnin käyttöönotossa.

Digitalkkari palvelee myös etäyhteydelläEtätuki-läppärin-ruudulla_2_AL50_2

Tietokoneen putsaus ja säännöllinen päivittäminen edistävät sujuvaa ja mukavaa koneen käyttöä. Muun muassa virustorjunnan ja ohjelmistojen sekä käyttöjärjestelmän päivitys ja käyttäjän opastaminen onnistuvat kaikki etäyhteyden avulla.

PK-yrityksen IT-asiantuntija

Yritykset voivat ostaa digitalkkarilta IT-osaston palvelut ulkoistetusti. Digitalkkari hoitaa yritysten laitehankinnat, koneiden asennukset, käyttäjätuen sekä koulutukset. Häneltä voi tilata myös sisäisen kartoituksen, jonka perusteella yritykselle räätälöidään tarjous digilaitteiden ja –palveluiden tarpeisiin perustuen. Yritys voi ulkoistaa myös IT-osaston helpdesk- palvelun digitalkkarille.

Laitteiden ja ohjelmistojen päivittämisen ohessa on hyvä päivittää myös henkilöstön osaamista. Digitalkkarin pitämät koulutukset suunnitellaan yrityksen lähtökohdista käsin.

Seniorit tulevat verkkoon

Seniorit ovat iso käyttäjäryhmä, jotka ovat tulossa vauhdilla verkkoon! Digitalkkarit tarjoavat senioreille kokonaisvaltaisia paketteja sähköisten palveluiden käyttöä varten.

Avainlippu_Lilli-mummo_AL50

Avaimet käteen-palvelu toimittaa valmiiksi asennetun koneen käyttäjän kotiin. Toimituskäynnillä digitalkkari asentaa koneen kodin muihin laitteisiin, kuten internetiin ja tulostimeen. Käyttäjä saa myös koneen käytön opastuksen. Käynnin jälkeen käyttäjätuki jatkuu huolenpitopalveluna.

Lillin huolenpitopalvelut helpottavat päivittäistä koneen käyttöä ja pidentävät koneen käyttöikää. Huolenpito pitää sisällään tietokoneen määräaikaishuollon sekä päivystävän digitalkkarin palvelut.

Asiakkaiden kommentteja:

 ” Enää ei ole tarvitse hukata aikaa jumittavaan läppäriin vaan netissä surffaaminen on ollut sujuvaa ja nopeaa – kiitos Lillin määräaikaishuollon. Seppo, 54 v”

”Läppärille oli hyökännyt virus, mutta Lillin digitalkkari hoiti koneen etänä kuntoon, kiitos. Sami, 43 v”

” Ennen koneeni takkuili ja kaatuili kokoajan, mutta tilattuani Lilli Huolenpito Perus -palvelun on se pysynyt toimintakuntoisena ja työskentely koneella on ollut tehokasta. Teija, 48 v”

 

Juhlavuoden kunniaksi Lillin sivustolla julkaistaan tarjouksia ja kilpailuja. Klikkaa juhlavuoden huumaan

www.lilli.fi