Laadun tekijä

Timberwise on laadukkaiden, yksisäleisten lankkuparkettien valmistaja. Uskomme vahvasti suomalaiseen puunjalostusosaamiseen. Huolella valitut, laadukkaat raaka-aineet, alan parhaat osaajat sekä yhdistelmä perinteistä käsityötä ja huipputeknologiaa tekee Timberwisesta Suomen johtavan parketinvalmistajan. Timberwisen tuotteet on valmistettu yrityksen perustamisesta lähtien sen omassa tehtaassa Loimaalla.

Värillä on väliä

Oak_Beach-House_WHITE_brushed_matt-lacquered_web

Timberwise-parketit valmistetaan pääasiassa sävytetystä tammesta ja saarnesta. Valikoimassamme on näiden lisäksi myös lehtikuusi- ja mäntyparketteja. Olemme värikäsittelyjen edelläkävijä. Sävyttämällä kovapuuta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden laajimman värivalikoiman parketteja, vaaleasta tummaan ja kaikkea siltä väliltä – mutta kilpailijoitamme eettisemmin ja ekologisemmin.

Suunniteltu Suomen oloihin

Oak_PINK_brushed_matt-lacquered_horizontal_webVähintään kaksi kolmasosaa tuotteidemme raaka-aineista on kotimaista alkuperää. Timberwise-parketin välirakenteessa käytetään kotimaista koivuvaneria, mikä takaa lattialle mahdollisimman vakaan rakenteen ja samalla minimoi lämpötila- ja kosteusvaihteluista aiheutuvan puulle luontaisen elämisen. Tuotteitamme testataan säännöllisesti keittämällä parketinpaloja kiehuvassa vedessä useamman tunnin. Näin varmistumme siitä, että rakenne on markkinoiden kestävin – liimasaumat pitävät, eikä pintojen irtoamista esiinny. Tuotteidemme laatukriteerien ja Suomen vaativien olosuhteiden vuoksi parkettimme kestävät kaikissa olosuhteissa. Siksi Timberwise-parketteja löytyykin kaikista maailman kolkista.

Puhtaan sisäilman puolesta

Oak_HW_GREY_brushed_waxoiled_girl1_web

Timberwise on asettanut tuoteturvallisuuden, ja etenkin puhtaan sisäilman, sydämen asiakseen. Lattia on yksi kodin suurimmista pinnoista. Usein parkettien liimaukseen käytetään formaldehydipitoisia liimoja, joiden tiedetään ärsyttävän silmiä ja hengitysteitä. Timberwise on maailman ensimmäinen parkettitehdas, joka on ottanut käyttöön täysin formaldehydivapaan liiman kaikissa tuotteissaan. Olemmekin ainoa suomalainen parkettivalmistaja, joka on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnusta tuotteidensa yhteydessä.

Ekologisuus on tekoja

Timberwisessa uskotaan luonnon monimuotoisuuteen, kestävään kehitykseen ja eettiseen liiketoimintaan. Käyttämämme raaka-aineet ovat peräisin Keski-Euroopan PEFC-sertifioiduista metsistä, joissa puuta korjataan vähemmän kuin sitä kasvaa, eikä tuotteissamme käytetä lainkaan eksoottisia puulajeja. Tuotannossa syntyvät jätteet ja sivutuotteet kierrätetään – esimerkiksi sahanpurut hyödynnetään kuivaamojemme lämmitykseen.

Siksi suomalainen, Avainlippumerkitty Timberwise on parasta, mille jalkasi voit laskea.

www.timberwiseparketti.fi

Katso myös hauskat videot:

Hassu Proffa – Formaldehydi

Hassu Proffa – Keittotesti