Topi_Avainlippu_1Vuonna 1939 Toivo Ojala perusti Kalajoelle pienen puusepänverstaan. Sama Ojalan suku omistaa yrityksen tänäkin päivänä. Perinteiden ja suomalaisuuden vaaliminen on meille tärkeää ja tehdas sijaitsee edelleen synnyinseudullaan.

Topi_Avainlippu_3Vuonna 2009 valmistui laajennus ja samaan aikaan siirryimme entistä ympäristöystävällisempiin tuotantomenetelmiin. Moderni tehdas antaa puitteet laadukkaalle työlle, mutta tärkeintä ovat ihmiset – ahkerat ja ammattitaitoiset topilaiset. Kalusteissa panostetaan aina kestävyyteen ja kodikkuuteen!

Topi_Avainlippu_2Vuosittain olemme esitelleet uutuuksia ja osaamistamme mm. Loma-asunto- ja Asuntomessuilla. Kalustamamme kohteet ovat olleet messujen Voittajatalossa, muun muassa 2007 Hämeenlinnassa ja 2008 Vaasassa. Suuri vahvuutemme on, että meillä seurataan tiiviisti aikaa ja ollaan siitä jopa hieman edellä. Tuomme Euroopasta trendejä Suomeen, mutta pidämme yllä perinteitä ja kotimaista laatua.

Kotona Kalajoella ja koko Suomessa, jo 75 vuotta

topi-keittiot.fi

TOP_Avainlippu_kisaOsallistu Topin Avainlippu-kisaan ”Mikä keittiössä on sinulle tärkeintä” ja voit voittaa kolme tonnia!