Me tuomme työtä Suomeen!

Avainlipun kanssa juhli 2015 juhlavuonna joukko hienoja suomalaisia tuotteita ja palveluita tuottavia yrityksiä: ABC, Best-In, Diacor, Genelec, Nestlé, RAY, Smartum, Solifer-polkupyörät, Tikkurila, Timberwise, Topi-Keittiöt, UPM, Vallila, MPY, Cariitti, Coronaria, Best-In ja Helsingin Villasukkatehdas.

Vuosikymmenten varrella Avainlippua kantavien yritysten joukko on monipuolistunut samalla kun suomalainen työ on muuttunut. Tästä kehityskaaresta kertoo myös juhlavuoden kumppaniyritysten laaja kirjo jäätelöistä uusiutuvaan dieseliin.

Suomalainen työ kunniaan

Avainlippua kantaa yli 3000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. Löydät kaikki Avainlippu-tuotteet ja -palvelut Suomalaisen Työn Liiton ylläpitämästä Sinivalkoinenvalinta.fi-palvelusta. Merkin saadakseen tuotteen kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on kuitenkin yli 80 prosenttia. Lue lisää Avainlipusta Suomalaisen Työn Liiton kotisivuilta.

Suomalainen työ muuttuu ja elämme globaalissa maailmantaloudessa. Vahvan kotimaisen kulutuskysynnän merkitys elinvoimaiselle kotimarkkinalle ei silti ole vähentynyt. Suomessa menestyvien, terveillä ja kilpailluilla kotimarkkinoilla toimivien yritysten on helpompi laajentaa toimintaansa myös vientimarkkinoille ja luoda uutta työtä Suomeen. Kun valitset kotimaisen vaihtoehdon, tuet suomalaista työtä.